Tuotesarjamme

Saagassa päätuotesarjanamme on ruotsalainen Maria Nila Stockholm, ja löydätkin tuotesarjan tuotteet myyntihyllystämme. Teemme Maria Nilalla myös kestovärjäykset ja Color Refresh-pikasävyt. 

 

Maria Nila Stockholmin tuotteita ei testata eläimillä, ja vuodesta 2013 alkaen tuotesarjan tuotteet ovat olleet 100% vegaanisia. 

Hajusteettomana vaihtoehtona liikkeessämme on kotimainen DS, jonka tehtaan löydät Ylöjärveltä. Tuotesarja on Nilan tavoin vegaaninen, ja sarjasta löytyy tarvittavat tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun.

 

Samalta tehtaalta meille tulee myös System4:n tuotteet hiuspohjan hoitoon. 

Suoravärisarjanamme on Pulp Riot, joka on hapetteeton puolikestovärisarja 19 eri sävyllä, joita voi sekoittaa rajattomasti keskenään. Väreissä käytetään vegaanisia ainesosia ja väri haalistuu kauniisti pesujen myötä. 

 

Suoravärin keston kannalta parhaimmat pesutuotteet ovat sulfaatittomia, ja ne löydät Maria Nilan sarjastamme!  

Yumi Lashes & Brows - tuotteet on valmistettu Ranskassa ja ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia tuotteita. Brändi tunnetaan ympäri maailmaa ja sitä käytetään yli 65 maassa. Tuotteilla saadaan korostettua ripsien ja kulmien luontaista kauneutta turvallisesti ja tuotteita saa käyttää vain valtuutetuissa Yumi Lashes-hoitoloissa. Yumi Lashes & Brows vaikutukset kestävät ripsissä ja kulmissa jopa 8-12 viikkoa.